laranxa

isapoema

Co coitelo na man

e na outra o delito

comeza a operación

e logo fago o escrito.


Primeiro clavo dentro 

e logo paixaniño 

vou xirando ese corpo 

que na man teño erguido.


Enton vai o coitelo,

culpable do delito,

e arranca a sua pel con coidado

e amodiño.


No proceso vai xirando,

ao redor do seu corpo

vai a súa folla rozando

todo corpo queda espido.


Ese pracer que sento,

cando a vou deixando espida

cando vexo a sua pel 

como cae a mín rendida,


ese pracer que sento

cando a vexo sumisa

deixa que eu a desvista

deixase facer mudiña.


A humidade chega aos dedos

mollando na miña pel,

que a súa pel sea culpable

dame aínda máis pracer.


Rematada a operación

e vendoa así espida

co seu branco camisón

aínda non se rematou.


Ese branco camisón

tapa o fondo da cuestión

e mirando fixamente

querollo arrancar enton.


Sen a pel e sen defensa

agora o coitelo xa roza

o branco do camisón

pero só ca puntiña

porque ela está espida,


o seu corpo xa aflora,

a humidade rebosa,

a calor da miña man

a derrete sen tocar.


Xa está afora o camisón

enton retiro  o coitelo.

A agarro e a acerco

aos meus beizos,

e a mordo,


e con eso acaba todo,

cando o zume me remata

e sinto cada humidade

que o seu corpo agasalla.


A miña laranxa

que pouco me durou.

Pero nada é eterno

nen sequera esta ocasión.


 

Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos


Comentarios3

  • CARMEN

    Un buen poema lleno de sensualidad y belleza, pero es cierto que poco dura la ocasión jaaaaaaaaaaa aunque ese momento de gloria bien merece la pena jaaa. Un beso

  • la negra rodriguez

    Disculpame Isa ´pero supongo que es catalám y no entiendo nada,
    besos

    • la negra rodriguez

      A pos v ea pues , no sabia gracuas por la aclaración,

    • nellycastell

      Entendí algunas palabras y como dices nada dura para siempre, pero queda la satisfacción que fue un disfrute pleno, te abrazo mi niña querida, debias ponerlo en español para que todos los puedan entender..te abrazo.



    Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.