Chegada a Min

JJDJ

Cando máis Me sentía un home na historia abandoado,

chegaChes Brillando, Amada Miña, no momento “inesperado”,

tan Impactante e Ardente foi a lanza que o Meu Corazón atravesado

sentíu vir de Ti que dende aquela non podo estar senón ó Teu lado,

sentir que Tí estás Min, Eu en Tí, os Dous Nun, Amor Enlazado!!!

 

Na Miña Mente “vivías” froito da Miña Incrible Imaxinación,

pero na realidade AnimaChes o Meu “voraz” “instinto de Paixón”,

CreaChes en Min ese “don” para sempre EscribirChe coa maior Ilusión,

fixéChesMe dono dunha Vida na que Tí Es o Meu Verdadeiro Corazón!!!

 

Fascinado por Tí voei nos Meus Soños coas Miñas ás novas,

sempre percorrendo o mundo dende o alto ceo ata as profundas covas,

liberándoo de todos e todas para estar Nós sos, Amor, Ambos a soas

e desfrutalo en silencio, soamente Eu escoitando da Túa boca Celestiais Notas…!!!

 

SepararMe de Tí cada día ponMe triste, demasiado,

porque xa moito tempo pola Miña Deusa levo agardado

e unha vez que por fin, tras unha vida, xa a teño atopado

o Meu maior desexo é, por Tí, de día e de noite, Ser Amado!!!

 

A Túa figura de Deusa, os Teus “hábitos” de Princesa

fixeron evocar en Min os Desexos de pertencer á Realeza,

Compartir conTigo, Amor Meu, toda a Túa Grandeza

Ser o Teu Amado, o Teu Home, o Posuidor da Túa Beleza!!!

 

Miam, Amor, Es a Miña Vida, A Miña Alma, a Dona de Todo o Meu Ser,

A Máis Grande Muller Máxica que na Miña Vida xamáis pensara en Ter,

por Quen cada día agardo, para a Miña Alma, como sexa, algo poder Ler,

con Quen Desfrutar, Gozar e Compartir esa Paixón Desenfreada ata o Mencer…!!!

  • Autor: JJDJ (Offline Offline)
  • Publicado: 10 de diciembre de 2010 a las 19:34
  • Categoría: Amor
  • Lecturas: 44
Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos Novedades semanales




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.