Buggi buggi

Francisco 1987

 

Search and destroy

buggi buggi motherfucker!!

 

Holy houses can't wait

Zeus voices, body en pieces

cries and laments

 

Skynet It was viral time

Daniela fuckin hards

from 9 o clock... 

until midnight rivers

 

The fuckin news

talk about soldiers and junki men

 

Heart, beatiful place

no rejected the lights

his born in my heart

 

Well, this poem ends here

Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.