" ROSA DE MIL Pร‰TALOS "

VICTOR BUSTOS SOLA

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข
๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ณ,
๐˜ด๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ
๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ,

๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ตá
๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ
๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ปó๐˜ฏ,

๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฐ
๐˜ข๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ
๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ข ๐˜ด๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ
๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ข /

๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฐ
๐˜ท๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ณ,
๐˜ฎá๐˜ด ๐˜ดí
๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ณ,

๐˜บ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ข
๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๐˜ฏí๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ข
๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ณ,

๐˜บ๐˜ข ๐˜ดé ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ
๐˜ต๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ด
๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด
๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด,

๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด
๐˜ญ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ด
๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข๐˜ด
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ,

๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ
๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ข๐˜ด
๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ซ๐˜ฐ
๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ค๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ,

๐˜บ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฆ
๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ
๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ
๐˜ต๐˜ถ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ป,

๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ข
๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ข ๐˜ต๐˜ถ๐˜บ๐˜ข
๐˜ด๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ข ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ท๐˜ช๐˜ข
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ชó๐˜ฏ,

๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜บ
๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ 
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ข๐˜ด
๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ,

๐˜บ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ
๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฆ
๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฐ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ข
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฑé๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด,

๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด
๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด
๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ด
๐˜บ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ด,

๐˜ฎá๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข
๐˜ฆ๐˜น๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ณ,
๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ
๐˜ฐ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ข๐˜ด.

๐˜í๐˜ค๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜‰๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ด ๐˜š๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ข 
๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ข 

๐˜Š๐˜ˆ๐˜™๐˜™๐˜๐˜“๐˜–๐˜‰๐˜– - ๐˜ŠÓ๐˜™๐˜‹๐˜–๐˜‰๐˜ˆ - ๐˜ˆ๐˜™๐˜Ž๐˜Œ๐˜•๐˜›๐˜๐˜•๐˜ˆ

Ver métrica de este poema
Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.