Amor fugit

Sinrumbo

Al teu voltant revolotejant
una maravella blanca fa espiga,
sense demora fa el seu vol
y en no res, ja s`em arrima

On estan els jocs de trobarse
y no encontrase encara?
On la vida no ix tan cara,
per intentar aproparse...

Pels llavis esforçats en fer
mes que en parlar, en fer sentir,
en voler poseir al voler,
com als fils d´un teler...

On estan els jocs de trobarse
y no encontrase encara?
On la vida no ix tan cara,
per intentar aproparse...

Les deixalles vocaliques deixaren
en voler menjar el dolç ens fixarem,
Sense adonarnos , el primer es gelá,
y com una conversació despres de vetlar,
Com un cant al voler y no fer mai,
ens olvidarem del mes important...

On estan els jocs de trobarse
y no encontrase encara?
On la vida no ix tan cara,
per intentar aproparse...

Vaig dir-te on estan:
sense rodejos ni eufemismes
encara que a fer no hi haja res
Vull dirlos que es preparen;
que tots els quefers que faltaren,
Totes les paraules s en anaren,
en post d´un sexe ras.

  • Autor: Sinrumbo (Offline Offline)
  • Publicado: 11 de octubre de 2020 a las 15:40
  • Categoría: Amor
  • Lecturas: 50
Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.