------------AS FLORES DO MEU CAMIÑO---------------

Juan Senda



  •  

AS FLORES DO MEU CAMIÑO

¡QUE TEMPOS EU DEIXEI NO MEU CAMIÑO!
¡QUE VIDA TAN FERMOSA¡ ¡QUÉ PASADO!
¡QUE CEOS XUVENÍS DO MEU DESTINO!
¡QUE LAPSO TAN FLORIDO E TAN DOURADO!
.
¡QUE MÁGOA PADECÍN NO MEU TORMENTO!
¡QUE ANSIAS DE CHEGAR Ó MEU DELIRIO!
E COÑECER OS OLLOS DO MEU CEO
PARA VIVIR O SOÑO QUE SUSPIRO.
.
¡AI, MÍSERO DE MIN E DOS MEUS SOÑOS!
E TEMPOS QUE ME FORON TAN ESQUIVOS,
AÍNDA QUE DIXESEN SER OS MEUS,
OS MEUS, XAMAIS SERÍAN ESES MESMOS.
X
MAIS HOXE, O MÁIS DOCE DAQUEL TEMPO
REPOUSA NO MEU PEITO GARDADIÑO,
E LEMBRO ESE ESPAZO QUE VAI VELLO,
E SOÑO AQUEL SOÑO QUE NON VIVO.

FCO. DE SOTAVENTO

  • Autor: Fco. de Sotavento. (Seudónimo) (Offline Offline)
  • Publicado: 26 de enero de 2019 a las 12:09
  • Categoría: Sin clasificar
  • Lecturas: 10
Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos Novedades semanales




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.