Only candles lightning up

luna77



I heard his voice from far away

the artificial lights  were switched off

bright candles in a silent night

thinking became asleep

dreams overcome my eyelids

I can hear your melody beating my veins

my soul fall sleep in your arms

Morfeo abandoned me

withouth resistance succumbing to a seductives lips.

 

 

 

Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos Novedades semanales


Comentarios1

  • ocsirnaf

    Preciosa estancia en soledad enbriagada de sueños, en la penumbra de unas velas.

    Momento nostalgico Luna77

    Saludos bonita!!



Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.