Cun bico de voo

PEDRO JOSE NARVAEZ BENITEZ

Cun bico de voo

Alegría é necesario

Para probar a súa boca

Vida é necesaria

Para que me coñece.

Quere informarlles lo do meu amor

Cun bico de voo

E os meus ollos doen

Ame seu corazón.

Alegría é necesario

Como a noite

Como é o día

Para gozar da súa compañía.

Hoxe a ver se agochar

E entón, un

eu me arrepentín

Xogo infantil.

Pero esta noite

Cando ver vostede de novo

Eu vou che dicir nos ollos

Eu amo só.

Alegría é necesario

Debe de amor

Pero máis precisan compartir

Os sentimentos do seu corazón.

 

 

Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos Novedades semanales




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.