BB

CARTA AL MEU PARE

Potser no em recordi de moltes coses, em mancat algú molt especial en la meva vida i encara sento enyorances, moltes vegades desitjava veure't però de vegades no era possible, però no eres invisible perquè ara si que ets, no parlàvem molt, però sabies el meu sentir .

 

No compartim molt de temps junts almenys que jo em acordi
però ara estas al meu costat i això és el que importa, m'encantaria recuperar en el temps moltes coses que no hem viscut junts
però el millor és que ara estàs amb mi i això em fa sentir molt bé.



Ara ha passat el temps i ha deixat empremta teu cabell blanc com núvols de plata, com a mar banyat amb llum de lluna, mai t'ho he dit però la teva companyia ha refrescat el meu sentir per la seva absència, perquè tu portaves part de la seva presència.

 

Ara la teva companyia és al costat de mi, caminem junts, mengem junts, no ho se per quant temps espero que el suficient per demostrar-te que agraeixo la teva existència perquè has fet possible la meva, per tu sóc aquí.. .... GRÀCIES PARE.

 

La teva presència no m'ha deixat en soledat, m'has refrescat o escalfat l'ànima depenent com em trobava, ara estic agraït i només espero que sigui per molt de temps, m'alegra saber que estas a prop , m'agrada sentir-te aquí, novament GRÀCIES PARE PER TU INSUBSTITUIBLE COMPANYIA.